STARSHOW

by - února 01, 2018


… když se holka z Upper East Side zamiluje do Amerického idola.
Blair má vše, co by si jiné dívky mohly přát – drahé oblečení, matku slavnou spisovatelku, bydlení na Upper East Side. I přesto se ale cítí obyčejná a jako každá teenagerka si nemůže nechat ujít novou řadu pěvecké soutěže Starshow, kde vystupuje nový americký miláček – Seth. To že Blaiřina matka zaměstnává Sethovu tetu jako asistentku už Blair nemůže hrát do karet ještě víc, a tak se nečekaně dostává k Sethovu telefonnímu číslu.
Seth je obyčejný kluk, který se jen snaží splnit si svůj sen. Když mu před nejtěžším kolem volá neznámé číslo, on ho zvedne a krásný ženský hlas na druhé straně ho ujistí, že soutěž zvládne, vše jakoby se pro něj najednou změnilo.
Závislost na telefonátech začne narůstat a přestává stačit. Seth touží zjistit, kdo je ta neznámá, co se mu vkradla do života a Blaire se toho okamžiku děsí. Vše se navíc zkomplikuje, když jí táta představí okouzlujícího mladého muže jménem Lee, který by pro ni byl ideálním životním partnerem a spřízněnou duší.
MOŽNÉ ZAKOUPIT NA:

HODNOCENÍ

RECENZE

CITÁTY A ÚRYVKY
„Ahoj, tady B. Neznáš mě a já v podstatě neznám tebe. Jen jsem ti chtěla říct, že vím, že si nervózní a pochybuješ o výběru písní na tenhle večer. Ale můžu tě ujistit, že vím, že na to máš. Jednoduše vím, že se dostaneš až do finále, jen v to musíš věřit i ty…“ 

NĚCO NAVÍC
Hlavní postavy:
Blair Westwoodová
Seth Murray
Lee O'Donnel
Keith, Jess
Leslie, Alexis
Eve Hoffamanová
Přibližný počet stran: 290
Cover design by Freepik.com
 
JIŽ VYŠLO


You May Also Like

0 komentářů